Tefal ütüler ile kıyafetlerinizi düzeltmeye harcadığınız zamanı en aza indirirsiniz. Ütüler bize pratiklik sağlar. İyi bir ütü sayesinde, kıyafetlerimizi kaliteli ve pratik şekilde düzeltiriz.


Tefal Ütü Aksesuarları


Ütü her evde bulunan bir küçük ev eşyasıdır. Yoğun şekilde kullanılan ütülerde zaman zaman sorunlar meydana geliyor. Bu sorunlara Arı Servis online mağazasından alacağınız orjinal yedek parçalarla çözüm bulabilirsiniz.


Kartuş filtre Tefal XD9070E0


Ütülerde karşılaşılan en büyük sorun kireç sorunudur. Zamanla temizlenmeyen kireçler ütünün performansını kaybetmesine sebep olur. Ari Servis’ten alacağınız Kartuş filtre Tefal XD9070E0 kireç önleyici ile ütülerde biriken kireci, hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. 


Tefal Ütü Tabanı


Ütülerin tabanı zamanla yıpranır, çamaşırları güzel ütülemez. Ütü tabanında çoğu zaman lekeler de meydana gelebilir. Ütü tabanında meydana gelen lekeler için Tefal ütü taban temizleyicisini kullanın. Tefal ütü taban temizleyicisi ile ütü tabanında meydana gelen lekeleri kısa ve pratik şekilde giderip, ütünüzü kullanabilirsiniz. 

Ütü tabanı zamanla yıpranır ve çamaşırlarınızı güzel ütülemez. Bu durumla karşılaşırsanız yapmanız gereken Tefal ütü tabanı satın almak. Tefal ütü tabanı satın alarak, ütünüzü yeni gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.


Ütü Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Daha rahat ve pratik ütü yapabilmek için ütünün performansı oldukça önemlidir. Bu yüzden ütü alırken dikkat etmemiz gereken noktalar vardır. Bu noktalar:

  • Ütüler buharlı ve buhar kazanlı olmak üzere ikiye ayrılır. Bu ütülerde su haznesi kapasitesine, kireç önleme özelliğine, buhar gücüne dikkat etmeliyiz.

  • Buharlı ve buhar kazanlı ütülerde Watt gücüne dikkat etmeliyiz. Watt gücü yüksek olan ütüler, kırışıklıkları daha kolay ve hızlı şekilde açar.

  • Ütü satın alırken kirece karşı korumalı modelleri tercih etmeliyiz.

  • Ütülerde bulunan su haznesi bazen kıyafetlerde leke bırakabilir. Bu lekelerin önüne geçmek için anti-drip özellikli ütüleri tercih etmeliyiz.


Bu unsurları göz önünde bulundurarak ütü satın almalıyız.