Elektrik süpürgeleri, temizlikte kullanılan başlıca ev aletleridir. Elektrik süpürgesi ile yapılan temizlik çok daha hızlı ve kolaydır. Ev temizliğinde elektrik süpürgesi kullanmak hayatımızı kolaylaştırır ve zamandan tasarruf etmemizi sağlar. Süpürgelerin bu kadar yoğun şekilde kullanılmasından dolayı çeşitli sorunlar meydana gelebilir. Bu sorunları alacağınız yedek parçalarla çözebilirsiniz. 


Tefal Süpürge Aksesuarları

Rowenta Silence Force Cyclonic Filtre ZR903701, Rowenta X Trem Power Cyclonic Hepa Filtre ZR902301 ve Tefal Süpürge Separator Filtre ZR009006 

Süpürgelerde sık karşılaşılan sorunlar vardır. Bu sorunların başında filtre sorunu yer almaktadır. Filtresi bozulan süpürgeler tozu çekemez. Bu sorunu alacağınız yedek parçalarla çözebilirsiniz. Filtreler, süpürgenizin performansını ve emiş gücünü arttır. 


Rowenta Süpürge Dikdörtgen Başlık ZR900301

Elektrik süpürgelerde görülen bir diğer sorun başlık kırılmasıdır. Süpürgelerimiz, evde bizim yardımcımızdır. Başlığı kırılan süpürgeler, etkili şekilde kullanılamaz. Rowenta süpürge başlık ZR900301 ile süpürgenizle temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Rowenta süpürge başlık ZR900301 çoğu modelle uyumludur. 


Rowenta Power Xl Toz Torbası (rq3116, Uw3113) ve Rowenta Wonderbag Kompakt 5'li toz torbası WB305120 

Elektrik süpürgelerinde en sık karşılaşılan sorun, toz torbası sorunudur. ile çözüm bulabilirsiniz. Rowenta toz torbaları oldukça kullanışlıdır. Hemen dolmayan Rowenta toz torbalarını uzun süre kullanabilirsiniz. 


Tefal ZR009700 Dik Süpürge Bataryası

Süpürgelerde bir diğer sorun ise batarya sorunudur. Elektrik süpürgelerinde meydana gelen batarya sorunu süpürgenizin performansını etkiler. Eğer zamanla batarya sorununu çözmezseniz süpürgeniz bozulabilir. Arı Servis’ten alacağınız orjinal yedek parçalarla eşyalarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.


Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Emiş gücüne

Yüksek güç, iyi bir performasıı-nın gösterilmesini sağlar.  Motor gücünün yüksek olduğu süpürgeler tercih edilmelidir.


  • Pratik olmasına

Kullanımının kolay olduğu süpürgeler, sıkça tercih edilmektedir. bir süpürge almadan önce ağırlığına ve şekline dikkat etmek gerekiyor. Satın alacağınız süpürgenin girilmesi kolay olmayan yerleri bile temizlemesi gerekir. Kullanımın kolay ve pratik olduğu elektrik süpürgelerini tercih etmenizde fayda var.


  • Aparatların kalitesine

Elektrik süpürgelerinin performansını etkileyen unsurlardan biri de süpürgenin aparatlarıdır. Süpürge aparatları temizlik kalitesini arttırır. Aparatların kullanışlı ve dayanıklı olması önemlidir. Kullanışlı olan aparatlar, elektrik süpürgesi ile temizlik yapılırken temizliğin derinlemesine yapılmasını sağlar.


  • Garanti süresine

Elektrik süpürgesi satın alırken garanti süresine ve koşullarına dikkat etmeliyiz. Süpürgeler çok sık olmasa da arızalanabilir. Süpürgeniz arızalandığı zaman sorun yaşamamak için garanti şartlarına ve koşullarına dikkat etmelisiniz.