Küçük ev aletleri arızalandığında servis süreçleri işleyiş açısından insanları yıpratmaktadır. Karşımıza birçok servis çıkmaktadır. Bizim için önemli olan arızalanan küçük ev aletlerinin sağlam şekilde onarılmasıdır. Peki bu servisler Tefal  orjinal yedek parça kullanıyor mu?.

Bozulan küçük ev eşyaları için orjinal parça kullanımı çok önemlidir. Tefal orjinal yedek parça kullanılmayan küçük ev aletleri, kısa sürede tekrar arızalanır. Bu durumun yaşanmaması için servis seçerken dikkatli olmalısınız.


Arı servis, küçük ev aletlerinde karşılaşılan sorunlara kısa sürede, Tefal orjinal yedek parçalar kullanarak çözüm üretir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Arı servis, uzman ekibiyle hizmet vermektedir. 


Arı Servis’te Hizmet


Arı Servis’te küçük ev aletleri bakım ve onarım süreci, müşteri memnuniyeti ön planda tutan hizmet anlayışı ile işlemektedir. Bu süreç;


Web sitemizde bulunan evden alım formunu doldurun.

Form onaylandıktan sonra arızalanan cihazınızı evden teslim alalım.

Arızalı cihazınızı evinizden alırken mağduriyet yaşamamanız için yedek cihazınızı size teslim ediyoruz.

Arızalı cihazınızı onarıp, evinize gelip size teslim edelim. Teslim sırasında yedek cihazı geri alıyoruz.


Web sitemizde bulunan Tefal orjinal yedek parçalara göz atabilirsiniz. Yedek parçaların cihazlarına uygun olup olmadığını öğrenmek için bizimle iletişime geçin.