Rowenta yedek parça teknik servis günümüzde sıkça araştırılmaktadır. Rowenta küçük ev aletleri hayatımızı yüksek oranda kolaylaştırmaktadır.  Küçük ev aletleri ile yemek ve içecek hazırlamak oldukça pratik ve kolaydır. Rowenta küçük ev aletlerinin bu kadar yoğun şekilde kullanılması bazen sorunlar ortaya çıkarabiliyor. Bu sorunlarla karşılaştığınız zaman vakit kaybetmeden Rowenta yedek parça servisine götürmenizi tavsiye ederiz. 


Rowenta Süpürge Aksesuarları

Rowenta süpürgeler dayanıklı yapılarıyla dikkat çekmektedir. Oldukça kullanışlı ve dayanıklı olan Rowenta süpürgelerin yüksek emiş gücü, yüksek oranda temizlik performansı göstermektedir. 

Elektrik süpürgelerinde zamanla bazı sorunlar meydana gelebilir. En sık karşılaşılan sorunlardan bazıları filtre ve başlık sorunlarıdır. 


Rowenta Silence Force Cyclonic Filtre ZR903701

Rowenta markalı elektrikli süpürgelerinizde meydana gelen filtre sorunu Rowenta Silence Force Cyclonic filtre ile çözebilirsiniz. 


Rowenta Süpürge Dikdörtgen Başlık ZR900301


Elektrik süpürgelerinde en sık karşılaşılan sorunlardan biri de başlık sorunudur. Elektrik süpürgelerinde meydana gelen başlık kırılmaları, süpürge performansını etkiler. Arı Servis’ten alacağınız Rowenta dikdörtgen süpürge başlığı ile derinlemesine temizliğin keyfini yaşayın. 

 

Rowenta Wonderbag Kompakt  5'li Toz Torbası WB305120

Torbalı elektrik süpürgelerinin toz torbalarını sık sık değiştirmeliyiz çünkü dolan toz torbalı süpürgenizin iyi bir performans göstermesini engeller. Dolan toz torbaları, süpürgenizin toz almasını engeller ve etrafa kötü bir koku yayar. Bu durumla karşılaşmamak için eğer Rowenta markalı elektrik süpürgesi kullanıyorsanız Rowenta Wonderbag Kompakt 5’li toz torbası WB305120 satın alarak, elektrik süpürgenizi kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Rowenta Yedek Parçalarına Nasıl Ulaşabilirsiniz


Rowenta markalı ürünleriniz için yedek parçalara Arı Servis mağazamızdan veya online satış mağazamızdan ulaşabilirsiniz. Satışa sunduğumuz tüm yedek parçalar ve aksesuarlar %100 orjinaldir. Satın alacağınız yedek parça ve aksesuarların ürününüze uygun olup olmadığını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.