Kategoriler

Dayanıklı ve kullanışlılığıyla yoğun ilgi gören ıngenio tutma sapları şık tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ingenio tutma sapları mutfakların vazgeçilmez tamamlayıcı ürünlerinden biridir. Çoğu tencere ile uyumluluk gösteren ıngenio tutma saplarının özelliklerine gelin yakından bakalım. 

Ingenio tutma sapları 10 kilograma kadar taşıma imkanı sunar. Birden fazla tencere ile birlikte uyumlu kullanılabilen tutma sapı oldukça pratiktir. 

Ingenio tutma sapları üç kademeli sabitleme sistemine sahiptir. Yer kaplamaz ve kolay temizlenir. 

Tencereleri mutfak dolaplarına yerleştirirken Ingenio tutma sapları tencereleri iç içe geçirmenizi sağlayarak mutfakta yer açılmasını sağlar. Kolayca çıkarılabilen ıngenio tutma sapları sayesinde tencereler bulaşık makinesinde rahat bir şekilde yıkanır. 

Ingenio Tutma Sapları Neden Tercih Edilir

Kolayca takılıp çıkarılabilen Ingenio tutma sapları sayesinde tencereler bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. 

Ingenio tutma sapları 10 kilograma kadar ağırlığı kolayca taşıyabilir.

Ürünün sağ ve sol taraflarında bulunan tuşlar yardımıyla kilitleme işlemi kolayca yapılır. 

Ingenio tutma sapları kolay bir şekilde takılıp çıkarılabilmektedir. 

Yedek Parça ve Aksesuar Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bozulan veya kırılan küçük ev aletleriniz için satın alacağınız yedek parçaların ve aksesuarların orijinal olması son derece önemlidir. Orijinal olmayan yedek parçalar ve aksesuarlar cihazlarınızda büyük hasarlara yol açabilir.

Bir diğer önemli nokta ise alacağınız yedek parçanın ve aksesuarların cihazınıza uygun olmasıdır. İhtiyaç duyduğunuz yedek parçanın cihazınıza uygun olup olmadığını öğrenmek için bizimle iletişime geçin.